Title of a News Article

Başkan Baydilli çocuklarla birlikte çöp topladı

Toplumun çevre bilincini geliştirmek için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesire alanında çocuklarla birlikte çöp topladı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Mesire alanında düzenlenen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Mehmet Kudat ve Vildan Gönüllü Çelik, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve çok sayıda çevreci çocuk katıldı.

Çocuklarla bir süre temizlik üzerine sohbet eden Başkan Metin Baydilli, daha sonra eline eldiven giyip çocuklarla birlikte çöp toplamaya başladı. Mesire alanında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Metin Baydilli, çevre temizliği konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Daha temiz ve daha güzel bir Karaköprü’yü çocuklara bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekibimiz ile birlikte çevre temizliğini vatandaşlarımıza aşılamak için mesire alanımızda dolaşarak kendi ellerimizle çevreyi temizledik. Vatandaşlarımıza temizlik ve geri dönüşüm konusunda broşür dağıttık. Daha güzel bir dünya ve Daha güzel bir çevre için vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk” dedi.

Yapılanların hepsi Karaköprü ve Şanlıurfa için olduğunu belirten Başkan Baydilli, “Yapılanların hepsi Karaköprü’müz, Şanlıurfa’mız için. Geri dönüşüm konusunda Karaköprü Belediyesi olarak zaten çalışmalarımız mevcut. İlçemizdeki bütün kamu kurumları ve okullarumıza geri dönüşüm kutularını bıraktık. Okullarımızda geri dönüşümle ilgili seminer verdik. Bugünde mesire alanımızda gezerek vatandaşlarımıza bilgiler verdik. Bizler daha güzel bir Çevre ve Dünya’da yaşamaya hakkımızın olduğunu bilerek ve bunu da çocuklarımıza aşılarsak daha güzel ve daha temiz bir dünya oluşturma yolunda devam ederiz. Ben ekibimize ve temizlik kampanyamıza destek veren herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195