Title of a News Article

Beyazgül ve Canpolat, dev projeyi inceledi!

Beyazgül ve Canpolat, dev projeyi inceledi!
banner206

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 118 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, projeyi yerinde inceledi.

Haliliye Belediyesi, ilçedeki yeşil alan miktarını arttırmak, refah seviyesini yükseltecek alanlar oluşturmak amacıyla Devteyşti ve Süleymaniye Mahallelerinin kesiştiği bölgede yapılan Millet Bahçesi Projesinde çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mesire alanı, çocuk oyun alanları, macera parkı, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ve dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi Projesinde incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop'un da katıldığı ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Beyazgül, şu ifadelere yer verdi: 

“İlçe belediyemizle yaptığımız çalışmalar sonucunda Şanlıurfa'ya kazandırdığımız Haliliye Millet Bahçesi inşaatındayız. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ile birlikte sosyal donatıları ve 118.000 m² alana sahip projede incelemelerde bulunduk. Şanlıurfa'ya en çok yeşil yakışıyor.”

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195