Title of a News Article

Birecik’in sorunlarına neşter vuruluyor!

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinin sorunlarına neşter vuruluyor. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı öncülüğünde Halfeti’ye bağlı Ağaçlı mezrasının Macunlu köyünde Birecik’in 80 mahalle muhtarıyla bir araya gelen milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Zeynal Abidin Beyazgül ilçede yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Burada bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Birecik ilçemizin muhtarları seçimden bu yana gerçekten kendilerini davet etmeyi düşünmüştüm ama bir türlü mümkün olmadı bugün nasip oldu. Birecik ilçemizin sorunları ve bu konudaki hizmetlerin daha iyi yapılabilmesi için onlarla bir istişare toplantısı yaptık.” Dedi.

Prof. Dr. Bağlı, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızda teşrif ettiler, sağolsunlar hep beraber köyümüzde bu arkadaşlarımızı bugüne kadar partimizin yaptığı hizmetlerle ilgili görüşlerini ve bundan sonra hangi hizmetleri yapmamız gerektiğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Türkiye’nin siyasi meselelerini, Türkiye’nin geleceğini şuanda içinde bulunduğumuz durumu muhtarlarımızla Türkiye kamuoyunu daha sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi açısından bir toplantı gerçekleştirdik. Hayırlı olduğunu düşüyorum. İnşallah daha sık bu toplantıları yapacağız, esasında bizim Ak Parti olarak temel stratejimiz ve politikamız samimiyetle söylüyorum halkımızla birlikte yürümektir. Ak Parti’nin Türkiye’de geliştirdiği sessiz devrimin en önemli ayaklarından biri de milletle birlikte karar vermek ve milletin iradesi ve isteği doğrultusunda politikalara yürütmektir. Bizde bu doğrultuda bütün halkımızla, halkımızın temsilcileriyle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Bölgemizdeki her ilçenin muhtarlarıyla ayrı ayrı toplantılar yaptık. En son Birecik ilçemizin muhtarıyla toplantımızı bugün gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın sıkıntıları ve isteklerini yerinde dinlemek, not etmek ve bunlarla ilgili çalışmaları sürdürmek üzere buradayız. Biz milletimizin hizmetindeyiz, her halükarda, her koşulda bu konuda bizim partimizin temel politikası ve stratejisi temel olarak Sayın Reisi Cumhurumuzunda söylediği gibi milletin hadimi olmaya karar vermişiz ve bu konuda da gerçekten hiçbir engel tanımıyoruz. Hiçbir şekilde hiçbir kimse bizi bu davamızdan bu inancımızdan vazgeçiremeyecektir. Biz onların derdine derman olmak için buradayız.” Diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, “Şimdi Sayın Milletvekilimiz Mazhar Bağlı hocanın organizasyonuyla buradayız. Birecik’in köy muhtarlarının tamamı teşrif edip gelmişler burada Birecik’in Kırsal kesiminin ve şehir içi muhtarlarımızda var. Birecik’in alt yapı problemlerini konuşacağız, ŞUSKİ’nin problemlerini, yol problemlerini, kanalizasyon problemlerini, park bahçe problemlerini yani ne ise Büyükşehir ile ilgili bütün meseleleri tüm çıplaklığıyla konuşacağız dinleyeceğiz. Dayanışma içerisinde bu işleri yürüteceğiz, her yerde söylüyorum gerçek gündem halkın gündemidir. Halkın sorunlarıdır, alt yapı sorunlarıdır, istihdamdır, çevre sorunlarıdır. Sudur, kanalizasyondur, yoldur. Biz ısrarla halkla ilgili konular üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Onun dışında bu yanan ateşin sönmesi, ölümlerin durması bu ülkenin tekrar barış ortamına dönmesi içinde dua ediyoruz, çağrı yapıyoruz. İnşallah tez zamanda gerçekten halkımızın önünü açacak güzel gelişmeler olur diye ümit ediyor ve dua ediyoruz.” Şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gece geç saatlere kadar Birecik muhtarlarıyla toplantı yapıp, ilçedeki eksiklikleri birer birer not aldılar.

 

Haber: Paşa BENZER           

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195