Title of a News Article

Bozova'da yüzleri güldüren çalışmalar...

.

Bozova'da yüzleri güldüren çalışmalar...
banner206

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde belediye tarafından 500 çocuğa Kurban bayramı öncesinde giysi yardımı yapıldı. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan  Bin 800 aileye de kuru gıda paketi verildi.

Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, ilçede gerek yatırım anlamında gerekse de sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Kaymakam Göker tarafından Kurban Bayramı öncesinde 500 çocuğa 2 Bin giyim malzemesi verildi.  Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda düzenlenen programa getirilen maddi durumu iyi olmayan çocuklar, kendi kıyafetlerini seçmelerini sağlayacak şekilde stantlar oluşturularak beğendikleri kıyafetleri aldılar. Programa Bozova Kaymakamı, Belediye Başkanı V. Zekeriya Göker ile Vakıf mütevelli heyeti de katıldı.

Göker, yapılan bu etkinlik ile çocukların sevindirilmesinin amaçlandığını, ve bu amaca ulaşıldığını görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, Bozova halkının yaklaşan Kurban Bayramını kutladı. Ayrıca Bozova Belediyesi tarafından maddid urumu iyi olmayan Bin 800 aileye de gıda paketi yardımı yapıldığı bildirildi.  


Öte yandan Bozova Belediyesi tarafından Yeşilova ve Fevzi Çakmak mahallelerine taziye evi yapılacak. Taziye evlerinin ihale tarihi ise 5 Eylül olarak belirlendi. Ayrıca Dutluca Mahallesi’nde basket/voleybol ve halı sahadan oluşan spor kompleksi inşaatı da tüm hızıyla sürüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195