Title of a News Article

Buhara Mahallesinde beklenen temel atıldı

.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Her mahalleye Gençlik Merkezi’ sözü bir bir yerine geliyor. Başkan Ekinci son olarak Buhara’da Gençlik Merkezi’nin temelini attı


Göreve geldiği andan itibaren seçim sathı mahallinde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşın da takdirini topluyor. Her mahalleye gençlik merkezi sözü veren ve bunun adımlarını atan Eyyübiye Belediyesi, son olarak Buhara’da Gençlik Merkezi’nin temelini attı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile vatandaşların katıldığı  Buhara Gençlik Merkezi’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Ekinci,” Milli değerlere haiz gençlik için mücadele veriyoruz.” Dedi.

2050 metrekare inşaat alanı, 1470 metrekare kapalı alanı ile Buhara mahallesinde yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak olan Gençlik Merkezinde, 2 adet fitnees salonu, 1 konferans salonu, 1 kütüphane, 15 adet derslik, 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç hobi alanı, 1 adet voleybol sahası bulunuyor. Yapılacak çevre düzenlemesiyle de adeta yaşam alanı olarak kısa sürede vatandaşların hizmetine girmesi için hummalı çalışma başladı.

Gençlik merkezinin temel atma töreninde konuşan Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya ile Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Ak Parti hükümeti olarak gençliğe verdikleri önemi anlatan Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da,” Eyyübiye Belediyesine ve Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz. Hükümet olarak gençliğe verdiğimiz önem ortadadır. Bu gençlik merkeziyle inşallah gençlerimiz daha güzel koşullarda vakit geçireceklerdir. İnşallah daha başka gençlik merkezi temel atmalarında ve açılışlarında yine hep birlikte oluruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, ‘’Bu kadar gencin olduğu bir ilçe de, gençlerimizi görmezden gelmek çok doğru olmazdı. Ondan dolayı bulduğumuz alanlarda bu tarz yatırımlar yapmaya başladık. Burada biliyorsunuz 6 tane okul şuanda yapılıyor. Nerdeyse eğitim kampüsü bu eğitim kampüsünün yanına da güzel bir gençlik merkezi gider dedik. Milli Eğitim müdürümüzle görüşmelerimiz sonucunda bir protokolle burayı kendilerinden devir aldık. Burada yaklaşık 2050 metre karelik inşaat alanının üzerinde 1470 metre karelik kapalı alanın içerisinde 2 adet fitnees salonu, 1 konferans salonu, 1 kütüphane, 15 adet derslik, 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç hobi alanı, 1 adet voleybol sahası bulunuyor. Gençlerimizin daha fazla vakit geçirebilecekleri, enerjilerini daha fazla sarf edecekleri alanda yapmış olacağız. Şimdiye kadar 12’ler Gençlik Merkezimizin açılışı yaptık. Önümüzdeki Cumartesi günü aksilik olmaz ise Topdağı Gençlik Merkezimizin açılışını yapacağız. Kısa bir süre içerisinde vedaa iftiharımız olan Sosyal Yaşam Merkezimizin temelini inşallah atacağız. Çok daha ciddi 15 bin metre kare kapalı alanı olan bir yer. Dolayısıyla burada ilçemizin, ilçemiz insanının ihtiyaç duyduğu fiziki mekânları kendilerinin hizmetine bir bir sunmaya başlıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195