Title of a News Article

Burası kime peşkeş çekilecek?

 Burası kime peşkeş çekilecek?
banner206

Karaköprü Belediyesi tarafından 8 Bin 130 metrekarelik alan üzerine yapılan sosyal tesisler kiralanacak. Tesislerin kiralanmasına karşı çıkan vatandaşlar, “Öyle belli burası yine birilerine peşkeş çekilecek. Buranın özelleşmesini istemiyoruz” dediler.

Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi’nde Orman Yolu üzerine  8 Bin 130 metrekare üzerine; 2 adet Tenis Kortu, 1 adet Aquapark, 1 adet Restaurant Fitness Salonu, 4 adet Soyunma Odası, 1 adet Çocuk Parkı, Açık Kafe, 40 Araçlık Otopark ve Yönetim Odası yapıldı. Bitme aşamasına gelen sosyal tesis, Karaköprü Belediyesi tarafından açık arttırma usulü ihale ile kiraya verilecek. 5 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Karaköprü Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak ihalede, sosyal tesisin aylık bedeli 16.000,00 TL olarak belirlendi. 36 aylık muhammen bedel ise 576.000,00 TL olarak belirlenirken, bu fiyatların KDV haricinde olduğu bildirildi.

 

“Kime rant verilecek”

Karaköprü’de ikamet eden vatandaşlar, sosyal tesisin kiralanmasına tepki gösteriyor. Karaköprü Belediyesinin bu tesisleri işletmesinin vatandaşlara daha uygun olacağını dile getiren vatandaşlar, “Buranın özelleşmesini istemiyoruz. Çünkü özelleşmesi durumunda burası birilerine peşkeş çekilecektir. Buranın ranta kurban gitmesine gönlümüz razı değil. Onun için en makbulü burayı Belediye işletsin” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195