Title of a News Article

Çalmadık kapı bırakmıyor

Çalmadık kapı bırakmıyor
banner206
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, korona virüs önlemleri kapsamında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların evlerine giderek gıda kolisi, maske ve kolonya verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan selamın getirdiğini ve “Evde Kalın” mesajıyla da vatandaşları uyardı.
Sosyal faaliyetlere verdiği önem ile bilinen Başkan Ekinci, toplumun tüm kesimi ile kucaklaşıyor. Koronavirüs ile mücadelede takdir toplayan Ekinci, yaptığı çalışmalar, yardım faaliyetleri ve ziyaretler ile gündem oluyor. Uzun bir süreden beri evlerinde çıkamayan yaşlıları unutmayan Ekinci, yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Mübarek Ramazan ayı nedeniyle ramazan Kolisi hediye eden Ekinci, ayrıca hijyen paketini yaşlılara takdim etti.
Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek yardım kolisi, maske ve kolonyaları kendi elleriyle teslim eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci “Evde kalın sağlıkla kalın” uyarısıyla da toplumsal mesajlar verdi. Başkan Ekinci yaptığı açıklamasında, “Korona virüsüne karşı tedbirlerimizi en başında aldık. İlçemiz de yapılması gereken her şeyi planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirdik.
yaşlılar bizim değerimiz, mirasımız. Onların kıymetini bilmemiz lazım. Biz her zaman onların emrindeyiz. Hem ramazan vesilesi ile hayır dualarını aldık, hemde sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Koronavirüs salgını ile mücadelemizi hep birlikte aldığımız tedbirlerle aşacağız. "dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195