Title of a News Article

Çanakkale'den döndüler..

Şanlıurfalı şehit yakınları ve gazilerden oluşan 130 kişilik heyetin Çanakkale gezisi tamamlandı. Büyükşehir Belediye tarafından yolculuk giderleri karşılanan aileler, Çanakkale'de duygu dolu anlar yaşadıklarını anlattı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yolculuk giderleri karşılanan şehit yakınları ve gazilerden oluşan 130 kişilik heyetin Çanakkale Gezisi tamamlandı. Çanakkale'nin tarihi güzelliklerini ve şehitlikleri görmek üzere GAP Havaalanından yola çıkan şehit ve gazi yakınları ilk olarak İstanbul'a gitti. Buradan Çanakkale'ye geçen heyet, tarihi topraklarda 7 günlük tatil yapmanın tadını çıkardı. Müzeler, turistik alanlar, feribot gezisi VE şehitlik ziyaretleri gibi etkinlikler gerçekleştiren şehit yakınları ve gaziler bu imkanı kendilerine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

İlk defa böylesine dev bir organizasyonla Çanakkale ruhunu yerinde yaşadıklarını belirten Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, "Çok güzel ve anlamlı bir gezi gerçekleştirdik. Ziyaretimiz ilk olarak otobüslerle gerçekleştirilecekti. Ancak Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, böylesine bir yolculuğun çok yorucu ve uzun olacağını bizlere ileterek Büyükşehir bünyesi altında uçakla yolculuk yapmamızı uygun gördü. Bu çok güzel bir yaklaşım bizleri de duygulandırdı. Heyette bulunan tüm şehit ve gazi yakınları olarak Çanakkale'ye gitmek o ruhu yerinde yaşamak inanılmaz bir duygu oldu bizim için" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195