Title of a News Article

Canpolat:" canla başla çalışıyoruz"...

.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Devteşti Mahallesinde Açıksu Cadde esnafını ziyaret eden AK Başkan Adayı Canpolat, “Canla Başla” çalıştıklarını 31 Mart gecesi yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.



AK Parti Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu,  Kadın kolları Başkanı Gulistan Satış, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir'inde  hazır bulunduğu esnaf ziyaretlerinde halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Mehmet Canpolat, özellikle kangren haline gelen Açıksu Caddesine ilişkin projelerini anlattı.

Ziyaret hakkında açıklama yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, “Açıksu Caddesi'nde teşkilatlarımız ile beraber esnaflarımızla bir araya geldik. Onlarla hemhal olduk. Halkımızla her zaman olduğu gibi iç içe birlikte olmaya devam ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın AK Parti'ye ve bizlere göstermiş olduğu yoğun teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Durmuyoruz durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz Biriz Beraberiz Diriyiz. İnşallah Haliliye'nin daha iyi yerlere gelebilmesi için hizmetimize devam edeceğiz. Durmak Yok Yola Devam’ dedi.

Esnaf ziyareti sonrası AK Parti Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir birer teşekkür açıklaması yaptı.

 

CANPOLAT’TAN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Devteşti Mahallesinde Açıksu Cadde esnafını ziyaret eden AK Başkan Adayı Canpolat, İl Başkanı Bahattin Yıldız, il yönetimi ve Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ile beraber daha sonra Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi'ne giderek hastaları ziyaret etti ve Allah’tan Acil Şifalar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195