Title of a News Article

Canpolat, Karşıyaka'daki çalışmaları inceledi

Canpolat, Karşıyaka'daki çalışmaları inceledi
banner206

Haliliye Belediyesi, yürüttüğü park yapım çalışmaları kapsamında yeni park ve yeşil alanları halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.  Bu çerçevede Karşıyaka Mahallesinde yapımına başlanan parklarda çalışmalar hızla sürüyor.

‘Daha yeşil bir Haliliye’ hedefi ile çalışmalarına ara vermeyen Haliliye Belediyesi ilçe genelinde yeni park yapımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Mahallesinde başlattığı yeni park yapım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çalışmaları yerinde denetlemek amacıyla geçtiğimiz gün Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen ile birlikte bölgede yapımı devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulundu.  İkili burada çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Karşıkaya Mahallesine nefes aldıracak olan yeni parkların yapımı sürerken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, park alanlarının sınırlarını belirleyip, üst yapı düzenlemelerini gerçekleştiriyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında parkların elektrik ve su tesisatları ile yürüyüş alanları hazırlanırken, çalışmaların ikinci bölümünde ise mevsimsel şartlara göre yeşillendirme işlemlerine başlanacak.

Ekipler, mevcut parklarda bakım ve onarımlarının yanı sıra yapımları devam eden yeni parkları hızlı bir şekilde tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142