Title of a News Article

Çelik ailesinden ‘evet’e tam destek

.

Çelik ailesinden ‘evet’e tam destek
banner206

16 Nisan’da yapılacak olan referandum tüm hızıyla devam ederken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Milletvekili Özcan, Çelik Ailesinin düzenlediği programa katıldı. Özcan, Çelik ailesinin referandum çalışmalarına kendilerince destek olmaya çalıştıklarını ve 16 Nisan’da EVET oyu kullanacaklarını söylemelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve Milletvekili İbrahim Halil Çelik’in de mensubu bulunmuş olduğu Çelik Ailesi tarafından referandum çalışmaları kapsamında Sultan Sarayında düzenlenen yemekli programa katılan Milletvekili Özcan, 16 Nisan’da yapılacak Referandumda tam destek vereceklerini açıklayarak oylarının renginin EVET olduğunu ifade ettiklerini belirtmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

ÇELİK AİLESİ,URFA’DA BU DAVAYA SAHİP ÇIKAN AİLELERİN BAŞINDA GELİR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Çelik ailesinin geçmişten beri milli görüş davasında, Milli Selamet Partisi ile aynı davada yer almış aileler olduklarını belirterek, “Urfa’da bu davaya sahip çıkan ailelerin başında Çelik ailesi vardır. Onun için Çelik ailesinden Allah razı olsun. Biraz önce konuşan Başkan Yardımcımız özellikle Filistin’deki yaralı kardeşimizden bahsetti. İnanın ki, İsrail’in Müslümana yaptığı, Müslümanın Müslümana yaptığının yanında hiç kalıyor. Yanıbaşımızdaki Suriye’de bir kardeşimizi boğazına kadar toprağa gömüp, ‘Lailahe illallah, BeşarEsadullah. RabbekBeşşar Esad’ diyeceksin diyerek eziyet ediyorlar. O da, ‘La ilahe illallah’ diyor taki toprağın altına girinceye kadar. Böyle mücadeleler var” dedi.

Çelik ailesine referandumu anlatmaya gelmediğini belirten Milletvekili Özcan, Çelik ailesi mensubu olan Milletvekili Halil Çelik’in yurt içi ve yurt dışında bu mücadeleyi veren dava adamlarından biri olduğunu söyledi.

 

KÜFÜR TEK MİLLET OLMUŞ

Dr. Özcan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler Müslüman olarak gerek Kur’an-ı Kerim’de ayetler, gerekse Peygamberimizin hadislerinde her zaman tek bir ümmet ve ümmetin birliğine davet eden birçok ayet ve hadis var. Ama 30 – 40 yıldır 57 İslam ülkesi birbirine düşman, hatta bir Müslüman ülkesi içinde Müslümanlar birbirleriyle savaşıyor ve bölge kan gölüne dönüyor.Bu radikal İslam terör örgütlerinin bütün bu bölgeyi ezdirmek için Batılıların oyuncağı olduklarını ayen beyan görüyoruz. Hatta küfür tek millet olmuş, konu İslam olunca gerek burdaki başkalarıyla, gerekse kendileri artık sahaya inmiş. Sayın Cumhurbaşkanımız da onlara televizyonlarda cevap veriyor ve 16 Nisan’dan sonra süprizler olacağını söylüyor. Çünkü biz değerlerimizi İslam’dan aldık, Kur’an’dan aldık, sünnetten aldık.”

Çelik Ailesi adına konuşan ve aynı zamanda AK Parti Karaköprü ilçe Başkan Yardımcısı olan Av.Orhan Çelik, bu nazik davetlerini kırmayarak katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan’a teşekkür edip, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için var güçleri ile çalışacaklarını belirterek, İsrail zulmü altındaki Filistin’de bir şarapnel parçasıyla yaralanan bir Müslümanın yanına gittiklerinde son nefesini vermek üzere olduğunu ve ahirette ümmeti Muhammed’den şikayetçi olacağını söylediğini anlattı. Sebebi sorulduğunda ise, ‘İsrail’e dur diyecek kimse yok mu’ diye sorduğunu söyledi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkan yardımcısı Çelik, “İsrail’e dur diyecek tek ülke Türkiye var ve tek lider Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.

Sultan Sarayında yapılan toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Çelik, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hasan Batan’ın yanı sıra Çelik Ailesine mensup yaklaşık 500 kişi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2017, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195