Title of a News Article

Ceylanpınar'a müjde... Tam 15 adet yapılacak

.

Ceylanpınar'a müjde... Tam 15 adet yapılacak
banner206

 Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ilçe merkezi ve ilçe kırsalında 15 yeni park yapılacağını söyledi. Parkların yapımı başlamadan park ekipmanları getirilerek depolandı. 

Ceylanpınar Belediyesi ihtiyaç duyulan bölgelerde kurulması planlanan 15 yeni aile parkı için ekipmanlar getirildi. 3 tırdan oluşan park ekipmanları belediye işçileri tarafından indirilerek depolara kaldırıldı. 

Yapılacak olan tespitlerin ardından Ceylanpınar ilçe merkezi ve ilçe kırsalına 15 yeni parkın yapılacağı  müjdesini veren Belediye Başkan Yardımcısı Bayol, "3 tır dolusu parklarla ilgili ekipmanlar geldi. Yaklaşık 15 yeni park yapacağız. Yapılacak olan parkların yerlerini kırsalda ve merkezde belirliyoruz. Gelen malzemeler içerisinde bazı camilerimiz ve taziye evlerimiz için oturma bankları da var. İnşallah bu bankları ihtiyaç duyulan cami ve kültür evlerine aktaracağız. Yeni yapılacak parklarımız için oyun grupları, kamelyalar, oturma grupları geldi. Yerlerimizin tespitinin yapılmasının ardından 5 büyük 10'u  ise orta ölçekli parklarımıza oyun gruplarımızı hazır olan ekipmanlarımızla birlikte kuracağız. Parklarımızda spor aletleri yer alacak. İnsanlarımız istedikleri zaman gelip parklarımızda dinlenip buralarda spor yapabilecekler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195