Title of a News Article

Ceylanpınar’da mahalle iftarlarına yoğun ilgi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ceylanpınar Belediyesi tarafından her yıl kurulan ve geleneksel hale gelen iftar sofraları bu yıl da binlerce kişiyi ağırlamaya başladı.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan iftar sofrası Ramazan ayı boyunca devam edecek. Hafta sonu Cumhuriyet ve Seydo Atilla mahallelerinde düzenlenen iftar yemeklerine binlerce kişi katıldı.

Seydo Atilla Mahallesinde verilen iftar yemeğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, "Bugün Ramazan ayımızın birinci haftasını tamamlamış bulunmaktayız. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ceylanpınar’a yaptığı katkı ve hizmetten dolayı kendisine Ceylanpınar halkı ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. İftar yemeğine kendisi vesile oldu. Şuan Seydo Atilla Mahallemizdeyiz burada yaklaşık bin kişilik iftar yemeği veriyoruz."dedi.

Seydo Atilla Mahalle muhtarı Ömer Küçükyıldırım da, mahallelerinde verilen iftar yemeğinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Seydo Atilla Mahalle sakinlerinden Ramazan Özçimen ise,"Sayın Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ceylanpınar ilçemize böyle bir imkan tanıdıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Mahallemiz adına şükranlarımızı sunarız" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195