Title of a News Article

Çiftçi, Siverek'e çıkarma yaptı

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek’te devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Alt ve üstyapıdaki çalışmaların devam ettiği ilçede halka seslenen Başkan Çiftçi, Büyükşehir veya ilçe belediyesi ayrımı yapmaksızın Siverek’in tüm yollarını asfaltlıyoruz. Alt yapıda da sorunları ortadan kaldırıyoruz dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve tüm daire başkanları Siverek’e çıkarma yaparak ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceledi. İlçede devam eden kanalizasyon şebeke hatları, yağmur suyu drenaj kanalları ve su şebeke hatları ile ilgili çalışmaları sahada birebir takip eden Başkan Çiftçi, temaslarının ardından AK Parti Siverek İlçe Başkanlığına geçti. Burada parti teşkilat üyeleri ile görüşen Başkan Çiftçi, Büyükşehir’in ilçedeki çalışmalarını anlattı. Başkan Çiftçi konuşmasında Siverek’in nüfus ve şehircilik bakımından her geçen gün daha da değiştiğine dikkat çekerek, bu değişime paralel vizyonel projeler sunduklarını söyledi. Başkan Çiftçi Belediyeler şehirleri ilerletmeli. Bizim de ana hedefimiz budur. Yani şehirlere sosyal yapısıyla, alt yapısıyla, üst yapısıyla ve şehirleşmesi ile gelecek sunmalıdır ve daha ileri noktalara taşımalıdır. Biz Siverek’te altyapıdan başladık. Atık su arıtma tesisi bitti zaten. Bunun yanında içme sularının ihalesi yapıldı. İstiyoruz ki biz buranın altyapısını tamamladığımızda arıtılmış olan suya bağlayalım dedi.

 

HAFTA SONU ASFALT SERİMİ BAŞLIYOR

Siverek’te altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelere hafta sonu itibariyle asfalt serimine başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi Siverek ilçemizin tamamını asfaltlayacağız. Kaldırım ihalelerimiz de yapıldı. Kaldırımlarımız bazalt ve mermer olacak. Hizmetlerimizde Büyükşehir Belediyesi veya ilçe belediyesi ayrımı yapmıyoruz. Siverekli hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunacağız. Sivereklilere hayırlı uğurlu olsun diyerek, hemşerilerimin Ramazan ayını kutluyorum diye konuştu.

 

ESNAFIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Başkan Çiftçi AK Parti İlçe Teşkilatındaki toplantının ardından esnafı ziyaret etti. Devam eden çalışmalar için esnafın biraz daha sabırlı olmasını isteyen Başkan Çiftçi, daha sonra Siverek Belediyesi ne geçerek Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de katıldığı koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Çiftçi toplantıda tüm hizmetlerin insan odaklı olarak sunulmasını istedi.

 

SİVEREKLİLER BÜYÜKŞEHİR’İN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Öte yandan Ramazan programını kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kez Sivereklileri aynı sofrada buluşturdu. Siverek Ağaçhan Parkta düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi’nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi ve semazen gösterileri ile unutamayacakları bir Ramazan programı yaşayan Siverekliler, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195