Karaköprü Belediyesi'nin vizyon projesi olan 'Yaşam Parkı' projesindeki çalışmalarda artık sona doğru yaklaşılıyor. Yaşam Parkı'nda incelemelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, dev projenin Karaköprü'nün yaşam alanı haline geleceğini söyledi.

Karaköprü'nün çehresini değiştirecek olan vizyonel projelerden olan Yaşam Parkı'nda çalışmalara tam gaz devam edilirken, projenin yapımında sona doğru yaklaşılıyor.

Karaköprü için alternatif bir yaşam alanı olacak projenin içerisinde bilim merkezi, cafe, dağ kızağı, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, amfi alanı gibi birçok yaşam alanı bulunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Yaşam Parkı'ndaki çalışmaları incelerken,  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Baydilli, projenin yüzde 60 civarında bitmiş olduğunu kaydederek şunları söyledi: "Vizyon projemiz olan Yaşam Parkı'nda çalışmalar durmadan devam ediyor. Burada yapılan çalışmaları inceleyip son durum hakkında yüklenici firma ve burada görevli teknik ekibimiz ile bilgi alışverişinde bulunduk. Bilim merkezi inşaatımızın kabası bitmiş, dağ kızağımızın da rayları döşenmiş durumda. Yaşam Parkı'mızın bitmesiyle birlikte bunlar vatandaşımızın hizmetine girecek. Burası tüm etkinlik alanlarıyla tam olarak yaşanabilir bir alan haline gelecek ve hizmet verecek. 110 dönüm üzerindeki bu alan bittiğinde Karaköprü'müz büyük bir yeşil alana sahip olacak. İnşallah burada nasıl temelini attıysak en kısa zamanda açılışını da yaparak vatandaşımızın hizmetine sunarız."

Başkan Baydilli incelemeler sırasında Yaşam Parkı'nda çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce halkın hizmetine sunulması yönünde yüklenici firmaya talimat verdi.