Title of a News Article

Devlet Vatandaşın ayağına gitti

.

Devlet Vatandaşın ayağına gitti
banner206
Şanlıurfa’da, protokol üyeleri Viranşehirli kanaat önderi Ahmet Yetkin evinde sorun dinledi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan bir ilki gerçekleştirdi. Milletvekili Özcan ve Devletin yetkilileri vatandaşın ayağına giderek sorun ve önerileri yerinde aldılar. 

Viranşehir’de Kanaat Önderi Ahmet Yetkin in evinde ilçenin bazı muhtarları ve çiftçiler ile toplanan Viranşehirliler yetkililere sorunlarını anlatma imkanı buldular.
Viranşehir İlçesine bağlı Elgün Mahallesi/Köyü’nde düzenlenen  toplantiya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ramazan Taşaltın,  Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdulhakim Ayhan, il genel meclisi eski Başkanı Mustafa Yavuz 
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Başkanı Resul Yılmaz, Gazeteci Reşat Uzun Ak Parti ilçe başkanları, Ak Partili belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İlk olarak Viranşehir ilçesinden başlamak üzere her ay bir ilçede Vatandaşın ayağına giderek sorunları dinleyeceklerini ifade eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr .Halil Özcan " Biz seçilmiş ve atanmışlar vatandaşın ayağına giderek Devlet ile halkı kuçaklaştırıyoruz. Vatandaşlarımız bizleri yanında görünce mutlu oluyor. Bugün burada vatandaşlar tarafından ortak sorunlar sunuldu. Bu sorunların takipçisi olacağız "dedi.

Verilen Yemeğin ardından Şanlıurfa’nın sorunları ele alınırken, gündemle alakalı konular üzerinde de değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195