Title of a News Article

Ekinci'den anlamlı mesaj...

Ekinci'den anlamlı mesaj...
banner206

Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci , ’Berat Kandili’ nedeniyle,bir mesaj yayınladı  Başkan Ekinci bu gecenin insanlığın her türlü günahların beratına vesile olması temennisinde bulundu.

Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandiline kavuşmanın manevi mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Viranşehir hemşerilerimin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Berat Gecesi, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, hayrın, bereketin ve tüm güzelliklerin bol bol ihsan edildiği ulvi bir gecedir.

. Bu gece mağdur olan yakınlarımıza yardım elinin uzatılması, onların bulundukları durumun daha da iyi anlaşılması açısından bir fırsattır. Bu düşüncelerimizle ve hislerimizle, dostluğun, iyiliğin ve anlayışın hâkim olması, Tüm İslam coğrafyasının esenliğe kavuşturulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, Tüm İslam âlemine Berat Kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim. Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder. ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını, Yüce Allah (C.C)’dan niyaz ederim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142