Title of a News Article

Ekinci mesaiye çalışmaları inceleyerek başladı

Ekinci mesaiye çalışmaları inceleyerek başladı
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek mesaiye başladı.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yol yapım çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle merkez Bahçelievler Mahallesinde alt yapısı biten sokakları sıcak asfaltla buluşturuyor. 1572., 1583 ve 1578. Sokaklarda devam eden sıcak asfalt çalışmaları sayesinde, sokak ve caddeler daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, pazartesi mesaisine sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek başladı. Burada görevli personele kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile ŞUSKİ Viranşehir Müdürü Sedat Tataş’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güzel şehrimizde alt yapısı biten tüm cadde ve sokaklarını yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalarına ilçe genelinde devam ettiklerini belirten Başkan Ekinci, “Bahçelievler Mahallemizde yapılan altyapı çalışmaları sonucu tahrip edilen cadde ve sokaklarımızın sıcak asfalt serimini yapıyoruz. Bugün de 1572., 1583 ve 1578. Sokaklarda çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Yapılan ve yapılacak asfalt çalışmalarının Bahçelievler Mahallemize ve Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sıcak asfalt çalışmalarından memnun kalan Bahçelievler Mahallesi sakinleri de, yapılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi tarafından İlçe merkez ve Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195