Title of a News Article

Emekli Albay Dursun, Fidancı'yı kaleme aldı

Emekli Albay Dursun,  Fidancı'yı kaleme aldı
banner206

Şanlıurfa il Jandarma eski Komutanı emekli Albay Emin Dursun, Türk Tabipler Birliği başkanı Dr. Şebnem Korur Fidancı'yı kaleme aldı.

Emekli Albay Dursun, sosyal medya hesabından şunları paylaştı. PKK kanallarına (nedense?) çıkıp şanlı Türk ordusuna alenen iftira atan ve atanları destekleyen Türk Tabipler Birliği Bşk.Prof.Dr.Şebnem Korur Fincancı'nın bilimi ve insanı rehber edinen bir hoca olduğunu iddia edenlerin ve ögrencisi olmakla gurur duyan CHP İstanbul İl Bşk.Canan Kaftancıoğlu'nun gerçekten ideolojik ve bölücü zihniyetin dar ve karanlık kalıpları dışına çıkabilmeleri mümkün görünmüyor.

Bilim insanı hoca, dedikleri  Şebnem Korur Fincancı BİLİMSEL veri kullanacağına, PKK terör örgütünün uyusturuculu FİLMSEL iftira verilerini kullanıyor, insanı değil terörizmi destekliyor. Hoca buysa gerisini siz düşünün...

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun desteğinden sonra CHP'li Özgür Özel de:

 "Hoşunuza giden konular konuşulabilince değil en aykırı en rahatsız edici görüşler özgürce konuşulabilince buna İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ diyoruz.

Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması ve onun üzerinden TTB’ye yönelik saldırılar demokrasi görüntüsü değildir."diyerek, tıp bilimine ve ahlakına aykırı iftirayı devlete atmayı, atanları desteklemeyi İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ olarak beyan etti.

Peşinden Deva Parti Bşk.Ali Babacan da şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin itibarı Şebnem Korur Fincancı’nın bir konuşmasıyla zedelenmez. Fakat siyasetçilerin verdiği talimatla hareket eden yargının verdiği zararın telafisi imkansız. Fikirlerin doğruluğunu yanlışlığını, özgür tartışma ortamlarında konuşabiliriz. Yargı sopası altında değil."

Şimdi soruyorum...

Ortada fikir mi var? Görüş mü var?

Bilimsel bir açıklama mı var?

Ne var?

Koca bir iftira var.

İhanet var.

TSK'ni itibarsızlaştırma girişimi var.

Terör örgütünün sözcülüğü var.

Terör örgütüne nefes aldırma çabaları var.

Devletimizi uluslararası alanda yalnızlığa itme hinliği var.

Bunların istediği:

Özgür tartışma ortamı değil, devleti aşındırma ortamı yaratmaktır.

Devletimiz şamar oğlanı mı? Her önüne gelen iftira atsın.

Devleti savunursan mevzu yargı sopası, teröristi savunursan mevzu yargı bağımsızlığı  öylemi?

Hepinizin foyası belli, biliyoruz, teee nereye baktığınızı, nereden beslendiğinizi...

Terörle mücadele sadece silahla olmuyor, teröre destek veren tüm şer odakları yaptıklarının bedelini elbette ödeyecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195