Title of a News Article

Emniyet'te 2. dalga!

 Emniyet'te 2. dalga!
banner206

Yasadışı dinleme iddialarına ilişkin 13 ilde düzenlenen operasyonda 32 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da operasyon düzenlenen adresler arasında Seyrantepe'deki polis lojmanları da bulunuyor.

Yasadışı dinleme iddialarına ilişkin sabah saatlerinde yeni bir operasyon dalgası başlatıldı. 13 ilde 32 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da operasyon düzenlenen adresler arasında Seyrantepe'deki polis lojmanları da bulunuyor.

Şüpheler evlerinde yapılan aramaların ardından sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

 

'GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM, KARŞILIĞI BU OLDU'

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ait yelekler giyen sivil polislerce hastane getirilerek, sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden biri, "Gecemi gündüzüme kattım, çalıştım. Karşılığı bu oldu" dedi.

Emniyet'te "paralel yapı" iddiasıyla 22 Temmuz'da başlatılan operasyonda gözaltına alınan 115 polisten 31'i tutuklamıştı. "Casusluk" suçlamasıyla tutuklananlar arasında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün de vardı.

 

LİSTEDE 33 KİŞİ VAR

13 ilde eşzamanlı olarak yürütülen operasyonlarda gözaltı listesinde 33 kişinin olduğu öğrenildi. İstanbul'da Gözaltına alınan bir kişi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli hastaneye girişte, "Gecemi gündüzüme kattım, çalıştım sonuç bu" dedi.

 

31 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Emniyet'te "paralel yapı" iddiasıyla 22 Temmuz'da başlatılan operasyonda gözaltına alınan 115 polisten 31'i tutuklamıştı. Casusluk suçlamasıyla tutuklananlar arasında eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün de vardı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195