Komşu İl Müdürlere Araç Tahsisini İptal Etti Komşu İl Müdürlere Araç Tahsisini İptal Etti

Sandıkta ağır darbe alan AK Parti'de sular durulmuyor. Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, aday olabilmek için her yolu deneyenlerin, seçim mağlubiyetini ekonomiye bağlamalarını, sorumluluktan kaçmak olarak nitelendirdi. Yerel seçimlerdeki başarısızlığın faturasının ekonomik nedenlere bağlanmasını eleştirdi.

Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, yerel seçim sonuçlarını ekonomik nedenlerle ilişkilendirmenin sorumluluktan kaçmak olduğunu vurguladı. Çelik, yereldeki başarısızlığın ekonomik gerekçelere dayandırılmasını eleştirdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, AK Parti'nin yerel seçimlerdeki başarısızlığının faturasının ekonomik nedenlere bağlanmasını eleştirdi. Çelik, "Adaylık için her yolu meşru görenler, seçimlerden sonra kişisel sorumluluktan kaçarak sonuçları ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar.

Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriye kaçmaktır. Ayrıca, sadece 10 ay önce Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini göz ardı etmek haksızlıktır." şeklinde konuştu.