Title of a News Article

Gözyaşlarına boğuldular…

.

Gözyaşlarına boğuldular…
banner206

11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümü dolayısıyla GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

 

UĞUR BUDAK

11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümü dolayısıyla GAP Arena Kapalı Spor Salonunda Kurtuluş Töreni Programı düzenlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gösteriye Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Karaman ve bakanlar ile çok sayıda kişi katıldı.

Kurtuluş Töreni Programında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi tarafından ‘Kurtuluş Savaşı’nı anlatan bir tiyatro gösterisi yapıldı. Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu anlatan tiyatro gösterisinde; Babası vefat etmiş Urfalı bir genç, annesinden izin alarak Fransızlara karşı savaşmaya gidiyor. Daha sonra cephede şehit düşen genç, evine getirildiğinde annesi ve kardeşi tarafından ağıtlarla karşılanıyor. Bu gösteri karşısında duygusal anlar yaşayan salondakilerden bazıları, gözyaşlarına hâkim olamadığı görüldü.

Bu arada tiyatro ekibi, gösteri sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı. 



Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195