Title of a News Article

Haliliye’de köklü dönüşüm başlıyor

Haliliye’de köklü dönüşüm başlıyor
banner206

Haliliye Belediyesi tarafından Devteyşti-Süleymaniye- Ahmet Yesevi-Yavuz Selim Mahallelerinin kentsel dönüşümü için çalışma başlattı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye’nin köklü dönüşümü için düğmeye bastı. Bu kapsamda Haliliye Belediyesi tarafından Devteyşti-Süleymaniye- Ahmet Yesevi-Yavuz Selim Mahalleleri için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Proje tanıtımı bugün Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde toplantı düzenlendi. Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası Selim Açar, Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Proje ile ilgili video sunumu ile başlayan tanıtım toplantısında, Haliliye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Ayık tarafından projeye dair bilgiler verildi.

CANPOLAT: DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra konuşma yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekilleri ile beraber bu memlekete hizmet için seçildiklerini belirterek, “Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu kapsamda Devteyşti-Süleymaniye- Ahmet Yesevi-Yavuz Selim Mahallelerinin kentsel dönüşümü için çalışma başlattık. Bu projeyi diğer mahallelerde de yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bizler seçim döneminde söz verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getiriyoruz. Bir tarafta kırsalda bir taraftan merkezde arkadaşlarımızla birlikte durmadan çalışıyoruz ” dedi.

BEYAZGÜL: HEPİMİZİN ARSUZUYDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, her bir mahalleyi ayrı ayrı ele aldıklarını belirterek, “Tapu sorunu olan yerlerin çözümü içim çalışma yapıyoruz. Bazen mahalle sakinlerinden otopark bulamıyoruz, yeşil alan yok, çocuk oyun alanı yok gibi şikâyetler alıyoruz. Bunun için böyle bir kentse dönüşüm projesi hepimizin arzusuydu. Bu çalışma Haliliye’de başlıyor. Ben Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Milletvekilleri Gülender Açanal ile Mehmet Ali Cevheri de yaptıkları konuşmada, Başkan Canpolat’ı kentsel dönüşümden dolayı kutladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 18:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
latif demir
latif demir - 3 yıl Önce

ne zaman bitiyor yavuz selim mh park yok ulaşim buraya uzak cami uzak okullar uzak evler eski yapi mahaller evler birbirine hepsi birleşik

latif demir
latif demir - 3 yıl Önce

yavuz selim kentsel dönüşüm nre zaman başlar ne zaman biter

veysi toprak
veysi toprak - 3 yıl Önce

park yeri yok yeşil alanımız yok süleymaniye olsun yavuz selim olsun devtesi olsun kentsel dönüşûmü olsun oturacak yer yok araba park yeri yok duyun sesimizi

SIRADAKİ HABER

banner195