Title of a News Article

İmamoğlu'ndan Urfalı Bakan'a teşekkür

İmamoğlu'ndan Urfalı Bakan'a teşekkür
banner206

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı” projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin iznini imzalayan Hazine ve Maliye Bakanı Şanlıurfalı Nureddin Nebati'ye teşekkür etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye çağrıda bulunmuş ve "Ataşehir Göztepe Metrosu için kredi bulduk ama Hazine ve Maliye Bakanı aylardır imzayı atmıyor. İstanbul'un kalbine kocaman Finans Merkezi yapılıyor ama metrosu yok" demişti.

BAKAN NEBATİ'DEN YANIT GELDİ: İMZALANDI

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İmamoğlu'na sosyal medya Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Nebati şu ifadeleri kullandı: Sayın İmamoğlu, “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı” projesine ilişkin dış finansman ihtiyacını karşılayacak temin izni, geçtiğimiz hafta İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere Bakanlığımız tarafından imzalandı.

İMAMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Bakan Nebati'ye teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
Sayın Bakan Nebati; öncelikle 16 milyon İstanbullu adına bu imza için teşekkür ederim. Hizmetlerin, halkımıza daha hızlı sunulması konusunda sıkı işbirliğine ve diyaloğa hazırız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142