Title of a News Article

İstanbul'dan Urfa'ya doğru yola çıktılar...

İstanbul'dan Urfa'ya doğru yola çıktılar...
banner206

Merkezi İstanbul'da bulunan Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSİAD), maddi olanakları kısıtlı ailelerin yararlanması amacıyla Şanlıurfalılara 3 bin 65 koli kuru gıda yardımı ve dayanışma paketi yolladı.

Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSİAD), ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına verdiği destekle takdirleri üzerine topladı. Merkezi İstanbul'da bulunan dernek üyelerinden oluşan iş insanları Şanlıurfalı ailelere dağıtılmak üzere 3 bin 65 koli kuru gıda yardımı ve dayanışma paketini hazırlayarak Şanlıurfa Vefa Destek Heyetine ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne yolladı. Yardımlar İstanbul'dan yola çıkarken, gıda paketleri maddi olanakları kısıtlı olduğu tespit edilen ailelere dağıtılacak.

DERNEK BAŞKANI BAHÇİVAN: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEKTE BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yardım kampanyasına Şanlıurfalı iş insanlarının büyük destek verdiğinin altını çizen URSİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Bahçivan, yaklaşan Ramazan Ayı'nın Şanlıurfalılara ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Bahçivan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' yardım seferberliğine destek veren iş insanlarına teşekkür ederek "Ülkemizin bir süredir yaşadığı COVID-19 Salgın hastalığından kaynaklanan sıkıntılı moralsiz ve ekonomik hayatın düşüş gösterdiği bu zor günlerde Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Birlik ve Beraberlik kampanyasına biz URSİAD Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak üyelerimizle birlikte nakdi ve ayni yardım seferberliğine katkı sunmak için çaba göstermekteyiz.

Devletimizin başlatmış olduğu bu kampanyaya nakdi destek veren üyelerimiz ve iş insanlarının yaptığı yardımların yanında, Mübarek Ramazan’ı Şerif ayında muhtaç ailelerimize bir nebze katkı sunmak için, Şanlıurfa Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Destek heyeti Başkanlığına ve Büyükşehir Belediye'mize gönderilmek üzere 20’şer Kilogramlık paketler halinde 3065 Koli Kuru Gıda yardım ve dayanışma paketlerini Şanlıurfa’ya göndermiş bulunuyoruz.

URSİAD’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım seferberliğine destek veren iş insanı değerli üyelerimize buradan teşekkürü bir borç biliyorum.

Yüce Allah’tan temennimiz insanlığın coronavirüs musibetinden bir an evvel arınması ve kurtulması dileğimizin yanında güzel Türkiye'mizin güzel insanlarının tekrar huzur ve saadet dolu günlere kavuşması arzumuz ve beklentimizdir. Bu vesile ile halkımızın Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını tebrik eder saygılarımızı sunarız" dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN TEŞEKKÜR

Şanlıurfalıların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de desteklerinden dolayı Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne ve destekte bulunan tüm iş insanlarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195