Title of a News Article

Kanalda kaybolan çocuk için eylem yaptılar

Kanalda kaybolan çocuk için eylem yaptılar
banner206

Şanlıurfa'da 4 gün önce 39 yaşındaki Ahmet Çelik'in kullandığı otomobilin DSİ'ye ait sulama kanalına düşmesi sonucu akıntıya kapılarak kaybolan 8 yaşındaki Huriye Çelik'in yakınları, arama çalışmalarının yetersiz olduğu gerekçesiyle, valilik önünde eylem yaptı. Vali Vekili Sezer ise tüm imkanları seferber ettiklerini Çelik ailesi ile yaptığı görüşme de  bildirdi. Devletin tüm imkanları kayıp çocuğu bulmak için seferber edildiği öğrenildi. 

Geçen pazar günü Karaali Mahallesi yakınlarında eve dönen Ahmet Çelik'in kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak DSİ'ye ait sulama kanalında düştü. Bir süre akıntıya kapılan otomobili görenler, sürücü Ahmet Çelik'i halat yardımıyla dışarı çıkardı. Ancak, otomobilde bulunan sürücünün kızı Huriye ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çelik ailesi ve sualtı dalgıç polislerinin tüm aramalarına rağmen küçük kız hala bulunamadı. Arama çalışmalarının yetersizliğinden yakınan Çelik ailesi mensubu 20 kişilik kalabalık, öğleden sonra Şanlıurfa Valiliği önüne geldi. DSİ'nin suyu keserek kanalda çocuklarını bulmak istediklerini dile getiren Çelik ailesi fertleri seslerini duyurmaya çalıştı. Aile üyesi 2 kişi daha sonra Valiliğe çıkarak vali yardımcılarıyla görüştü. Yapılan görüşmede gerekli yardımın yapılacağının sözünü alan kalabalık, valilik binası önündeki eylemlerini sonlandırıp dağıldı.

Öte yandan Vali Vekili Uğur Sezer, konuyu yakından takip ettiklerini ve bu konuda gerekenlerin yapılması için talimatların verildiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195