Title of a News Article

Karakoyun temizleniyor ama...

Eyyübiye Belediyesi bugün iş makineleri ile Karakoyun deresine girdi. Hummalı bir temizlik çalışmasına başlayan temizlik personelleri, dereyi temizliyor ama öte yandan vatandaşların buraya çöp atılmaması konusunda da duyarlı olmaları rica ediliyor.

Karakoyun temizleniyor ama...
banner206
 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan Eyyübiye Belediyesi, ilçede çalışma başlattı. İki İlçe arasında kalan Karakoyun Deresi’nde hummalı bir temizlik çalışması başlatan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşlara da çağrı da bulundu.

Eyyübiye ve Haliliye ilçelerini birbirinden ayıran Karakoyun Deresi’nde bugün Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından titiz bir çalışma başlatıldı. 6 bin 300 metre uzunluğunda olan Karakoyun Deresi, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Personelleri tarafından bugün sabahın erken saatlerinden itibaren kepçe greyder ve kamyonlarla temizlenmeye başlandı.

5 Haziran Dünya Çevre günü münasebetiyle Eyyübiye İlçesinin Direkli Mahallesi sınırında başlayan Karakoyun Deresi’nde başlatılan temizlik çalışması, bugün sabah 06:00 sularından itibaren başladı. Derede yapılacak olan temizliğin 3 gün süreceği planlanıyor.

Vatandaşlardan duyarlılık istendi

Karakoyun Deresi çevresinde ikamet eden vatandaşların dereye çöp atmamaları konusunda Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce uyarılarda bulunuldu.

Temizlik işleri müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler e yer verildi ‘’Eyyübiye Belediyesi olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren çalışmalarımıza büyük bir titizlik içinde başladık. Bu kapsamda Karakoyun Deresi’ndeki temizlik çalışmaları kapsamında, sabahın erken saatlerinden itibaren birim personeliyle birlikte çalışma yürüttük. Temizlik çalışması 3 gün boyunca devam edecektir. Bu temizlik çalışması bittikten sonra bölgede ikamet eden vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. Karakoyun Deresi temizlik çalışması Eyyübiye Belediyesi tarafından gerçekleştikten sonra vatandaşlarımızda yapılan temizlik çalışmasına katkı sunmalılar. Vatandaşlarımızın, ilçemizin daha yaşanılabilir daha temiz bir ilçe konumuna kavuşması için temizlik hususunda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz’’ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195