Title of a News Article

Karşıyaka’da muhtar evi hizmete açıldı

Karaköprü Belediyesi tarafından merkez Karşıyaka mahallesinde yaptırılan muhtar evi hizmete açıldı.  Açılışta konuşan Başkan Metin Baydilli, “Muhtarlarımız her zaman bizim için kıymetli ve değerlidir” dedi.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü ilçesinde, muhtarlarının daha modern bir ortamda ve daha hızlı bir şekilde hizmet edebilmelerini için muhtar evi yapımları devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin Merkez Karşıyaka Mahallesinde yaptırılan Muhtar evini düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Karaköprü’de bulanan merkez mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli muhtarları her zaman önemsediklerini belirterek, “Karşıyaka Mahalle muhtarlığımızın muhtarlık açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi muhtarlarımız gerçek demokrasiyle seçilen mahallesini en iyi şekilde temsil eden mahallenin sorunlarıyla birebir ilgilenen ve sorunları Belediyemize bildiren ve belediye nezdinde beraberce bu sorunları çözen birimlerdir. Bu konuda biz muhtarlarımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz bunun en büyük göstergesi bugün Karşıyaka mahallemize muhtarlığımızı yapmamızla oldu” dedi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Mahalle Muhtarımızın hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için yeni bir muhtar evi yaptık ki vatandaşlarımızın burada işlerini daha rahat bir şekilde görsün buradaki vatandaşlarımızın memnuniyetini en yüksek seviyeye getirsin muhtarlarımız her zaman bizim için kıymetli ve değerlidir. Muhtarlarımızın tarihine baktığımız zaman 187 yıllık bir geçmişi vardır. Osmanlıdan bu yana muhtarlar hep vardır ve her zaman için hizmet için ellerinden geleni yapmışlardır. Ben buradan Karşıyaka mahalle muhtarımıza Karşıyaka mahallesinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum yeni muhtar evinin hayırlı olmasını diliyorum”

Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanın mahalledeki gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirterek, Karşıyaka Mahallesine muhtar evi kazandıran Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ise, AK Parti’nin AK Belediyesi olan Karaköprü Belediyesi vatandaşlara büyük hizmetler yaptığını söyledi. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Halil Fırat Gök ise, Muhtar evini yaptırdığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından, muhtar evinin açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195