Title of a News Article

Öğrencilerle bir araya geldiler

Öğrencilerle bir araya geldiler
banner206

AB Ofisi Erasmus Program Koordinatörlüğü ve Slovakya Trnava Üniversitesi işbirliğinde konferans düzenlendi.

Slovakya’nın önde gelen üniversitelerinden Trnavska Univerzita (Trnava Üniversitesi) Felsefe ve Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Klasik Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Phil. Erik Hrnčıarık ile Klasik Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Lucia Nováková Erasmus, değişim programı kapsamında Harran Üniversitesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Doç. Dr. Phil. Erik Hrnčıarık, Romans in Slovakia (Slovakya’da Romalılar) ve Dr. Lucia Nováková, Praising the death: Study of monumental tombs in Anatolia  (Ölümü övme: Anadolu'daki anıtsal mezarların incelenmesi) başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Fen-Edebiyat Fakültesi küçük amfisinde gerçekleşen sunumlara, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiğdem, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Bektaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Arkeoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal ve Arkeoloji bölümü akademisyenleri ve öğrencileri ile Harran Üniversitenin farklı bölümlerinden akademisyenler, Erasmus Ofis çalışanları ve öğrencileri katıldı.

Yapılan sunumlar sonrası Üniversitesi öğrencileri ilgili hocalarla sohbet etme imkanı buldu ve sunumlara ilişkin sorularını yönelttiler. Doç. Dr. Phil. Erik Hrnčıarık öğrencilere Trnava üniversitesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195