Title of a News Article

Öncel-Der olarak kınadılar

Öncel-Der olarak kınadılar
banner206
Önceki akşam Viranşehir’de hakim ve savcı lojmanlarına yönelik hain ve kalleş bombalı terör saldırısı Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından sert bir dille kınandı.
Viranşehir'deki kalleş terör saldırısında 1'i çocuk 2 kişinin şehit olduğu hain saldırıya ilişkin bir açıklama yapan Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Cengiz Bakır, Terörün birliğimizi ve beraberliğimize asla zarar veremeyeceğini ve millet olarak daha fazla kenetleneceğiz. Bu hain ve kalleş terör saldırısını şiddetle kınıyorum. 
Bakır yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: Dün akşam Viranşehir’de yaşanan hain kalleş terör saldırısında şehit olan vatan evlatlarına Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Hiçbir güç Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini yıkamayacaktır. Bu ve benzeri terör olayları ile hiçbir güç amacına ulaşamayacaktır. Bizler Şanlıurfalılar olarak memleketimizde ve ülkemizde terör olaylarına karşı durmaya ve devletimizin yanında yer alarak tüm şer odaklarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Terörün birliğimizi ve beraberliğimize asla zarar veremeyecek ve millet olarak daha fazla kenetleneceğiz. Bu hain ve kalleş terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195