Title of a News Article

Özcan Partisinde Vatandaşları dinledi

Özcan Partisinde Vatandaşları dinledi
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, seçim bölgesi Şanlıurfa'da vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor.

Hac vazifesini yerine getirdikten sonra geçtiğimiz hafta sonu Şanlıurfa'ya gelen Ak Partili Milletvekili Halil Özcan, dün ve bugün de Şanlıurfa merkezde esnaf kesimi ve vatandaşların yanında oldu, sorun ve talepleri dinledi. Evren sanayi esnafı Vekil Özcan'ı bağrına bastı. Başkan Halil Polat, yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Milletvekili Halil Özcan 'a teşekkür ederek şunları kaydetti " milletvekilimiz Sayın Halil Özcan, çok samimi bir insan, her zaman esnafımız yanında oldu, bugün bir kez daha bizleri dinledi. Kendisine teşekkür ederim"dedi.

Özcan, bugün çarşı merkezinde başta olmak üzere, oto galericiler sitesi ve evren sanayi sitesinde esnafı gezdi. Oto galericiler başkanı Mehmet Bozkurt ve Şanlıurfa Evren Sanayi Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Halil Polat'ı ziyaret ederek birlikte esnafı gezdiler. 

Milletvekili Halil Özcan, akşam saatlerinde ise partisinin il başkanlığına geçerek burada sorunları olan vatandaşları dinledi, yetkilerle iletişime geçerek bir çok vatandaşın sorunlarını çözdü. 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195