Title of a News Article

Saat tam 00:13'ü gösterdiğinde...

Saat tam 00:13'ü gösterdiğinde...
banner206

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında tüm yurt genelinde etkinlik düzenlendi.

15 Temmuz 2016 yılında yaşanan darbe girişimi gecesinin ilk dakikalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa dökülen milyonlarca Türk Milleti, darbe yapmak isteyen fetö terör örgütüne unutulmaz bir ders vermişti.

O gece, tüm yurt genelinde tüm ezanlarda selalar okunmuş, Türk Millet abdestini almış adeta şehadete koşuyordu. Saatler o gece tam 00:13'ü gösterdiğinde minarelerden selalar yükselmeye başladı. 

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinin üzerinden tam 5 yıl geçti. Bu yılda yine 15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitler için tüm yurt genelinde anma programı düzenlendi. 

Anma programı Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde de yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen anma programı gecesi Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleşti. Onlarca vatandaş etkinliğe katılarak gece geç saatlere kadar burada yine nöbet tuttu.

Nöbet tutanlar arasında; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Tarım İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve STK temsilcileri vardı. 

Resim

Resim

Resim

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195