Title of a News Article

Samsun'da yakayı ele verdiler!

.

Samsun'da yakayı ele verdiler!
banner206

 Şanlıurfa'dan Samsun'a satmak için getirdikleri 10 kilo 550 gram kubar esrar maddesi ile yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa'dan Samsun'a uyuşturucu getirilip satılacağının istihbaratını aldı. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda Samsun'un Canik ilçesinin Soğuksu Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 12 ayrı poşet içinde 10 kilo 550 gram kubar esrar, 508 adet cinsel içerikli gümrük kaçağı hap, 1 adet hassas terazi, ele geçirdi. Olayla ilgili Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olan M.K.(30) ve S.A.(35) gözaltına alındı.

Söz konusu şahısların esrarı Şanlıurfa'dan LPG'li olan ancak benzin deposuna yaptıkları zula içinde 63 VA 485 plakalı otomobil ile Samsun'a satmak için getirdikleri tespit edildi. Ayrıca evde zula oluşturulan benzin deposu ele geçirildi. Olayla ilgili M.K. suçunu itiraf ederken, S.A. ise suçlamaları kabul etmedi.

KOM Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 2 kişi 'uyuşturucu ticareti' suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K. ve S.A. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195