Title of a News Article

Seydi Amca, ‘evet’ için destek istiyor

.

Seydi Amca, ‘evet’ için destek istiyor
banner206

Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu (Seydi Amca), Eyyübiye’de düzenlediği ev ziyaretlerinde referandumda ‘evet’ oyu kullanılması yönünde destek istedi.

16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Seydi Eyyüpoğlu Eyyübiye ilçesinde Feyyaz Çelik'in düzenlediği ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Eyyüpoğlu  “Bu seçim bir siyasi partinin seçimi değil, bu seçim çocuklarımızın seçimidir. Bu seçim zengin olma seçimidir. Bu seçim büyüme seçimidir. Bu seçim terörü bitirme seçimidir. Almanya’yı,Hollanda’yı görüyorsunuz. Terörü nasıl destekliyorlar, destekleme amacı nedir? Orada Pkk’nın propagandası cayır cayır yapılıyor. Buradan bizim bakanımız gidiyor bakanımızı 6 saat bekletiyorlar bunun hesabı sorulacak. Bu seçime çok önem vermemiz lazım çok güçlü çıkmamız lazım işte güçlü çıktığımızda

ne olur diye sorarsanız? Terör biter, ekonomi düzelir, ülke zengin olmaya başlar, yatırımlar daha artar ve çoluk çocuğumuzun gelecek neslimizin bayramı olur, baharı olur, günü olur" dedi.

25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu "Her gelen Başbakan bu anayasayı söylemiş ama hayata geçirememiştir. Şimdi top gelmiş ayağa bir dokun gol olacak ve Türkiye’nin bayramı olacak.Bu kıymetli liderin Sn Cumhurbaşkanımızın değerini bilmek lazım. Biz bu kıymetli ve değerli liderimizi güçlü kıldığımızda kimseye eyvallahımız olmayacaktır" dedi.

Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise, Bizi ağırlayan Feyyaz Çelik kardeşimize ve ev sahibi olarak buradaki abilerimize kardeşlerimize öncellikle teşekkür ederiz. Hangi parti olursa olsun bu dava parti davası değildir. Biz Ak Parti olarak biz sahadayız mücadelemizi veriyoruz. Lakin bu ne bir Mhp davası  ne Hdp davası ne de Chp davasıdır. Bu dava parti üstü bir davadır" dedi.

Ev toplantısını düzenleyen Feyyaz Çelik ise "Öncellikle davetimize teşrif ettiğiniz için sayın Milletvekilimiz Seydi Eyyüpoğlu'na davetimize teşriflerinizden dolayı akraba ve dostlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Akrabalarım adına dostlarım adına söylüyorum. Seydi Eyyüpoğlu Her zaman Şanlıurfalıların gönlünde taht kurmuş ve bizim gönlümüzde de taht kurmuştur. Ona karşı Sevgimiz sonsuz her zamanda bağlılığımız devam edecek ve her zamanda Seydi Eyyüpoğlu’nun, Seydi Amcamızın emrindeyiz"dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
KAHRAMAN KÜRT
KAHRAMAN KÜRT - 7 yıl Önce

Seydi amca evet için çalışıyor.

SIRADAKİ HABER

banner195