Title of a News Article

Seyyar satıcı intihara kalkıştı

Seyyar satıcı intihara kalkıştı
banner206

Şanlıurfa'da, tezgahına zabıtanın el koyduğu 40 yaşındaki Abdülmecit Ç., 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yarı çıplak çatıya çıkan seyyar satıcı, polis tarafından ikna edildi.

Olay, kentin en işlek bölgesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 4 katlı binanın çatısında meydana geldi. İddiaya göre, seyyar tezgahta çiçek satan Abdülmecit Ç.'nin tezgahına zabıta el koydu. Bunun üzerine öfkelenen seyyar satıcı, dershane ve bankaların bulunduğu bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çatıda yarı çıplak seyyar satıcıyı görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, çatıda uzun süre görüştüğü seyyar satıcıyı ikna ederek indirdi.

Tezgahına el konulduğu için çocuklarına bakamadığını ev kirasını ödeyemediğini belirten Abdülmecit Ç., ambulansta kontrolü yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 20:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kazim
Kazim - 8 yıl Önce

O kadar suriyeli market aciyor isletme sahibi oluyor memleketimde gidip onlara ses cikarmiyorsunuz masum namusuyla is yapan kendi vatandasinizi eziyorsunuz ne kadar namuslu bir devletimiz var yazik be yazik

SIRADAKİ HABER

banner195