Title of a News Article

Siverek prestij caddesine kavuşuyor

Şanlıurfa kent merkezinde hayata geçirdiği 'Prestij Caddesi' uygulamasını tüm ilçelere yayan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki çalışmaları kapsamında alt yapısı tamamlanan caddelerde asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa kent merkezi ile 13 ilçede kentsel gelişimin yanı sıra sosyal hayatın her alanında yeniliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'i yeni bir döneme hazırlıyor. Yoğun süren çalışmaları ile Siverek'i şantiyeye çeviren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin alt yapısındaki revizyonun ardından üstyapıya geçerek asfalt serimini başlattı.

'Her ilçeye Prestijli Cadde' hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde çalışmaları sürerken, Siverek'teki uygulama kapsamında alt yapıda kullanılan kanalizasyon şebeke hatları, yağmur suyu drenaj hatları ve içme suyu şebekelerinin tümü uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerle değiştirildi.

 

GÜNLÜK 2 BİN TON ASFALT DÖKÜMÜ

İlçede yapılan planlama ile birlikte ilk olarak Mustafa Remzi Bucak Caddesi’nde asfalt serimi startı verildi. 3 ayrı finisher yardımı ile günlük 2 bin ton sıcak asfaltın döküldüğü caddede çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Siverekliler, ilçelerinin Büyükşehir ile değişim yaşadığını belirterek, hizmetlerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

HİLVAN’DA PRESTİJ CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLADI

Öte yandan Hilvan’da Prestij Caddesi olarak belirlenen ana arterde enerji direkleri ve orta refüjler vinç yardımı ile kaldırılmaya başlandı. Altyapı hizmetlerin tamamlanmasının ardından caddede asfalt çalışmalarına başlayacak olan Büyükşehir ilçede diğer hizmetlerine de devam ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195