Title of a News Article

ŞUSKİ’den kesintisiz hizmet

.

ŞUSKİ’den kesintisiz hizmet
banner206

Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, 'Alt Yapıda Sorunsuz Bir Şanlıurfa' hedefi ile çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen taleplere de anında karşılık vererek mesai gözetmeksizin gösterdiği çalışmaları ile takdir topluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler. Ramazan ayında da bakım-onarım çalışmalarını 24 saat esaslı olarak sürdürüyor. ŞUSKİ Kanalizasyon ve Bakım-Onarım Şube Müdürlüğünde Ramazan ayında da yoğun bir çalışma sürdüren ekipler, kent merkezi ile ilçelerdeki kanalizasyon arızaları ve vidanjör taleplerine anında karşılık veriyor.

Vatandaşlar tarafından Alo 153 çağrı merkezine iletilen talepler koordineli bir şekilde ilgili birimlere aktarılıyor. Kent merkezinin bir çok noktasında görev alan ekipler gecenin geç saatlerinde gelen arıza çağrılarına anında müdahale ederek Ramazan ayının ilk gününden bu yana toplamda 327 adet arızayı giderdi.

ŞUSKİ Kanalizasyon Bakım-Onarım Şube Müdürlüğüne bağlı 29 farklı ekip, koordineli ve planlı çalışmaları ile sahur vakitlerine kadar mesai yapıyor. ŞUSKİ birimlerinin taleplerini anında karşıladığını anlatan Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve personellerine çok teşekkür ederim. Bu mübarek günlerde sorunlar çözülene kadar ekipler işlerinin başında Sağ olsunlar” dedi. Vatandaşlar ise kentin birçok farklı noktasında arızalara anında müdahale eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195