Title of a News Article

TÜMSİAD, Çakmaklı'yı tebrik etti

.

TÜMSİAD, Çakmaklı'yı tebrik etti
banner206
 Yeni atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ziyaretinde konuşan TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade: “ Şanlıurfalı bürokratların Şanlıurfa’ya daha iyi hizmet vereceğine inanıyoruz” dedi.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu göreve yeni atanan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı’yı ziyaret etti. Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en önemli tarım kenti olduğunu söyleyen Başkan M.Sadık Sade, tarım konusunda çıtanın daha da yükseğe çıkarılması için her şeyin hazır olduğunu söyledi. Başkan Sade, “Bakanımız Şanlıurfa’dan.. İl Müdürümüz de Şanlıurfalı.. Tarımın Başkentine yakışır bir durum.. Adeta özlediğimiz tablo yeni gerçekleşti. Şanlıurfa’yı Urfalıların yönetmesi gerektiğini başından beri savunuyoruz. Artık sadece bir tarım kenti olarak bilinen Şanlıurfa’yı tarıma dayalı sanayi kenti dönüştürmenin zamanı geldi. Bu sadece kurumların işi de değil. Toplumun tüm katmanlarının bu hedefi yakalamak için çaba sarf etmesi gerekiyor. Biz Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği olarak üzerimize düşenin bilincindeyiz. Kendi bünyemizde oluşturduğumuz Tarım Komisyonu çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımızı zaman zaman ilgili kurumlarla ve kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bundan sonra daha da gayret göstermemiz gerektiğinin farkındayız. Şehrimizin menfaatlerim doğrultusunda çaba harcayan tüm kurumlarımızın ve bürokratlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı ise yaptığı değerlendirmede, Şanlıurfa’ya ve sorunlarına duyarlı bir STK’nın kendilerini ziyaret etmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Çakmaklı konuşmasında, “Bizden önceki arkadaşlarımızın bize emanet ettiği bayrağı daha yükseklere taşımak en önemli görevimiz.. Şanlıurfalı olmanın ve yıllardır bu camianın içinde olmanın bütün avantajlarını kullanarak en iyi şekilde görev yapmaya çalışacağım. Ancak Şanlıurfa bir tek kurumun veya bir tek kişinin omuzlarında yükselecek kadar küçük bir il değil. Avantajlarının ve zorluklarının büyük çapta olduğu bir kent.. Bu bilinçle ve hep birlikte hareket edeceğiz. Özellikle Sayın Bakanımızın Şanlıurfa’dan olmasının avantajlarını çok iyi kullanmamız lazım. Bu durum bizi cesaretlendirdiği kadar önemli mesuliyetler de yüklüyor. Masa başında değil, sahada çözümler üreteceğiz. Kuruluşundan beri içinde bulunduğum Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda edindiğim disiplin ve tecrübe ışığında ve sizlerin desteğiyle kısa zamanda güzel işler başaracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195