Title of a News Article

Urfa'da 2 kardeş öldürülmüştü! Mahkeme kararını verdi

.

Urfa'da 2 kardeş öldürülmüştü! Mahkeme kararını verdi
banner206
Şanlıurfa'da, perşembe günü 2 kardeşin öldürülmesi olayına karışan Suriyeli 8 kişi tutuklandı.  

Geçtiğimiz Perşembe günü akşam saatlerinde Eyyubiye ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde Suriyeli aile ile Türk aileler arasında çıkan kavgada 2 kardeşin hayatını kaybetmesi sonrası, olaya karışan Suriyeli 8 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Suriyeli 8 zanlı hakkında tutuklama kararı verildi.

 

Başsavcı Öztoprak: "Olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor"

Şanlıurfa Cumhuriyet başsavcısı ​Tolgahan Öztoprak, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığınca olayın aydınlatılması için etkin ve adil şekilde soruşturma işlemlerinin yürütüldüğünü belirterek, şunları kaydetti;

"-Bu güne kadar gösterdikleri insani ve sağduyulu davranışla başta ülkemiz olmak üzere tüm Dünya'nın takdirini kazanmış olan Şanlıurfa halkı, meydana gelen üzücü olayı sebep göstererek kötüye kullanmaya çalışan kişi veya gruplara fırsat vermeyecektir.

-Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığımızca sosyal medya veya çeşitli alanlarda provakatif çağrılar ve paylaşım yapanlar usulünce takip edilmekte olup, halkı kin ve düşmanlığa sevk eylemleri nedeniyle şüpheliler tespit edilip yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaları devam etmektedir."

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2018, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195