Title of a News Article

Urfa'da polislere silahlı saldırı

Urfa'da polislere silahlı saldırı
banner206

Şanlıurfa'da, uyuşturucu satıcıları tarafından polis ekiplerine ateş açıldı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 2 polis vurularak yaralandı.

Olay, Haliliye ilçesi Şair Na mahallesi Uçaksavar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu satıcısı oldukları tespit edilen şahıslar tarafından polislere yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi. Uyuşturucu satıcılarının kullandığı pompalı tüfekten çıkan saçma kurşunların hedefi olan 2 polis yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polisler tedavi altına alındı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sağlık il Müdürü Mehmet Gülüm olay yerine giderek incelemelerde bulundular. Akabinde polislerin kaldırıldığı hastaneye giderek durumları hakkında bilgiler aldılar.

VALİ AYHAN'DAN HASTANE ÇIKIŞI AÇIKLAMA: ALAN DARALDI!

Hastaneye giderek yaralı polisler hakkında bilgiler alan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan hastane önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Yaşanan olayın bir terör saldırısı olmadığının altını çizen Vali Ayhan, uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan başarılı operasyonlar sonucu böyle bir saldırının gerçekleştiğini sözlerinde vurguladı.

Vali Ayhan açıklamasında şunları ifade etti;

"Öncelikle terör saldırı değil. Narkotikte çalışan 2 polis arkadaşımız uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaparken muhtemelen fark eden 2 kişi kontrolsüz bir şekilde hedef gözetmeksizin arkadaşlarımızın üzerine pompalı tüfekle saldırıyorlar. Arkadaşlarımız karşılık veriyor. Buna istinaden saldırganlar olay yerinden kaçıyorlar. Takibimiz devam ediyor. Kısa zaman içerisinde gereği yapılacak. Hamd olsun iki polisimizin de sağlık durumları iyi. Hiç bir olumsuzluk yoktur. Yakinen takip ediyoruz.. Biliyorsunuz son zamanlarda uyuşturucu ile mücadelede olağan üstü bir çalışma yapıldı. Alan daraldı, kıpırdayamıyorlar adeta. Yakın zamanda çok daha büyük çalışmalar olacak. Bu muhtemelen yoğun çalışmanın da vermiş olduğu sardırganlıkta olabilir. Ama asla bunlara fırsat vermeyeceğiz. Saldırganların en kısa zamanda yakalanacağını söyleyebilirim. Geçmiş olsun. Altını çizerek söylüyorum kesinlikle terör saldırı değil." 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2022, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142