Title of a News Article

Urfa’da 5 yıldızlı havuz hizmeti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzları 7'den 70'e tüm Şanlıurfalıların kentteki en uğrak adresi haline geldi. Erkekler, kadınlar ve çocuklar olmak üzere farklı seansların yer aldığı havuzlar, 5 yıldızlı otel hizmetini aratmıyor.

Şanlıurfa’da daha önce süs havuzlarında yaralanma pahasına serinleyen kimi zaman da su kanalı ve göletlerde boğulma tehlikesi yaşayan çocuklar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde açtığı 24 havuzda güvenle yüzmenin tadını çıkarıyor.

Şanlıurfa merkezdeki ŞUTİM’in içinde bulunan hem erkeklere hem de kadınlara hizmet veren kapalı yüzme havuzu vatandaşın en çok tercih ettiği havuzlardan biri. Tesiste 3 cankurtaran, 2 temizlik personeli, 1 operatör, 1 sorumlu, 1 güvenlik personeli ile hizmet veriyor.

Yüksek standartlara sahip kapalı yüzme havuzunun bulunduğu tesiste fıtness salonu, çay ocağı, seyir terası, misafir tribününü ve ilk yardım odası yer alıyor. Gençlerin ve ailelerin güvenle yüzdüğü havuzun her seans arası normal temizlik yapılırken, tesislerde haftada bir gün ise detaylı temizlik ve hijyenik önlemler alınıyor.

Yaklaşık 3 aydır kapalı yüzme havuzundan faydalandığı belirten Ahmet Yılmaz, "Burada spor yaparak eğleniyoruz. Tesis çok hijyen, temiz ve konforlu. Tüm vatandaşlara tavsiye ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195