Title of a News Article

Vali Ayhan, Gazetecilerle bir araya geldi!

Vali Ayhan, Gazetecilerle bir araya geldi!
banner206

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Şanlıurfa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Kentteki özel bir otelde düzenlenen toplantıya katılan Vali Ayhan, gazeteciler gününü kutlayarak, Gazetecileri tebrik etti. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle günün anlam ve önemine binaen konuşan Vali Ayhan, Gazetecilerin eleştirel yaklaşımını değerlendirerek, kamu kurumları ile Gazeteciler arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. 
Gazetecilerin halkın sesi olduğu vurgusunu yapan Vali Ayhan, görevini layıkıyla yapan basın mensuplarını tebrik etti. 
Kamu hizmetlerinin halka ulaştırılması noktasında gazetecilerin önemli bir rol aldığını kaydeden Vali Ayhan, ''Gazeteciler, eleştiri yapar, eksikleri yazar ama şehrin menfaatlerini de korur. Gazeteciler yazınca bizler de o soruna müdahale ederiz. Hepinizin bu anlayışla çalıştığını biliyorum. Bugün sizin gününüz ve mesleki öneme bir kez daha vurgu yapıyorum. Gerek Valiliğimiz, gerek emniyetimiz gerekse de jandarmamız bu şehrin güvenliği için çalışıyor, uyuşturucuyla mücadele ediyor. Sizler de bu anlamda önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Sizleri bir kez daha tebrik ediyor, gününüzü kutluyorum'' dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195