Title of a News Article

Vali Küçük yeri görevine başladı

Vali Küçük yeri görevine başladı
banner206

Şanlıurfa Valiliği'nden Bursa Valiliği'ne atanan İzzettin Küçük, yeni görevine başladı. Vali Küçük, "Bursa'nın hatırı herkesin ve her şeyin hatırından yüksek olacaktır. Çalışmalarımızın ana özü, hasılası Bursalı hemşehrilerimin yüzünü güldürmek olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa protokolü tarafından kapıda karşılandı. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Küçük, daha sonra Heykel Valilik Binası'nda protokolü ağırladı. Basın mensuplarına kısa bir konuşma yapan Küçük, “Bursa inşallah şahsıma hayırlı olur. peygamberler şehri Şanlıurfa’dan evliyalar kentine geldiğimi biliyorum. Bu şehir sadece tarihin bütün görkemini bağrında taşımıyor. Ayrıca, turizmi, sanayisi ve ileri teknolojik yatırımlarıyla model bir şehirdir. Dünya şehri olan Bursa, Türkiye için çok kıymetli bir şehirdir. Enerjisi ile yarınları inşa etme noktasında potansiyeli çok yüksektir” dedi.

Bursa’nın ileri gelenleri ile istişare ederek Bursa’yı inşa edeceklerinin altını çizen Küçük, “Beraber fikir kararına vararak bu şehirde pek çok iş yapacağız. Yaptığımız işler bu şehrin menfaati ve geleceği için yapılacaktır. Bursa’nın hatırı herkesin ve her şeyin hatırından yüksek olacaktır. Çalışmalarımızın ana özü, hasılası Bursalı hemşehrilerimin yüzünü güldürmek olacaktır. Bu muhteşem şehrin ismini daha da yüceltmek olacaktır” şeklinde konuştu. Vali Küçük daha sonra anı defterine imza atarak makamına geçti.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195