Title of a News Article

Yarım ton bombayı patlattılar...

.

Yarım ton bombayı patlattılar...
banner206
 Mardin'in Midyat ilçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan hain saldırının detayları ortaya çıktı. 'Midyat'ın kalbi'nde yarım ton bomba yüklü bir araç patlatıldı.

Türkiye dün İstanbul Vezenciler'de yaşanan saldırının yaralarını sarmaya çalışırken Mardin'in Midyat ilçesinden hain bir saldırı haberi geldi. Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı Midyat'ın kalbne

 

'MİDYAT'IN KALBİ' CEHENNEMİ YAŞADI

Saldırıya ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. DHA muhabiri Felat Bozarslan saldırının bomba yüklü araçla düzenlenen bir intihar saldırısı olduğunun düşünüldüğünü söyledi. Bozarslan söz konusu aracın Batman'dan geldiğini aktardı. Yarım ton bomba yüklü aracın kendisine en yakın hedefi seçtiğini söyleyen Bozarslan, Midyat'ın kalbi diye bileceğimiz bir kavşakta gerçekleşen saldırı için "Araç binaya giremeden patladı" dedi.

 

Patlamanın yaşadığı bölgede devlet kurumlarının lojmanları vardı. Çevredeki binaların neredeyse hepsi zarar gördü.

 

BATMAN'DAN YARIM TON BOMBAYLA GELDİ, İÇERİYE GİREMEDEN PATLADI

DHA Muhabiri Felat Bozaslan CNN TÜRK canlı yayınında patlamayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Emniyet Müdürlüğü binası kentin yeni yapılaşan ve kamu binalarının yer aldığı bir bölümünde yer alıyor. Midyat'ın çıkışı olarak tarif edebiliriz. Emniyet birimlerinden alınan bilgilere göre araç Batman istikametinden geliyor ve Emniyet müdürülüğüne girmek istiyor. kapıda nöbet tutan polisler araçtan şüpheleniyor ve araca ateş açıyorlar. Araç emniyet müdürlüğünün içerisine girmeden kapıda patlıyor. Güvenlik kaynakları patlamada yarım tona yakın patlayıcının kullanıldığı bilgisini verdi."

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195