Title of a News Article

Haliliye'de 5 mahallede birden çalışmalar sürüyor

Haliliye'de 5 mahallede birden çalışmalar sürüyor
banner206

Haliliye Belediyesi, üst yapı hizmetleri kapsamında 5 mahallede kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettirirken, 2 mahallede çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin yol ağını genişletmek ve mevcut yollarda düzenleme yapmayı sürdürüyor. Bu çerçevede yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler merkezde, Atatürk, Karşıyaka ve Şair Nabi mahallelerinde kilitli beton parke yenileme ve bakım onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Kırsal mahallelerde de yürütülen çalışmalar doğrultusunda Yukarı Koymat ve Kengerli mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, Gülveren ve Aşağı İçkara mahallelerinde ise çalışmalarını sürdürüyor.

Yol yapım çalışmalarının devam ettiği mahallelerdeki vatandaşlar, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirirken; Fen İşleri Müdürlüğü de program dahilinde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
M beyaz
M beyaz - 3 yıl Önce

Adamlar sağlam kilit taşını söküyor yerine hizmet adı altinda yeni kilit taşı döşüyor inanin daha kötü oluyor ahmet yesevi bölgesinde daha kilit taşı yapılmamıs öyle yerler varki yaziktir

SIRADAKİ HABER

banner195