Title of a News Article

Harran'da yollar asfaltlanıyor

Harran'da yollar asfaltlanıyor
banner206

Harran Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Ekipler, birçok kırsal mahalleyi birbirine bağlayan yollarda asfalt serimi öncesinde dolgu çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçe halkı merkezin yanı sıra kırsal mahalleleri asfalt yollarla buluşturan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ederken Başkan Özyavuz; mevsimler koşullar el verdiği sürece ilçede asfalt çalışmalarının süreceğini aktardı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlıyla merkez ve kırsal mahallelerde hummalı çalışmalar sürüyor. Vatandaşları yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtarmak adına kesintisiz çalışmaların sürdüğü ilçede ekiplerin bu kez adresi Selalmaz Oğlaklı Mezrası ve Turizm Yolu oldu. Ekipler, söz konusu bölgedeki yollarda asfalt serimi öncesinde dolgu çalışmalarının startını verdi.

Yol çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “İlçemizin merkezinden en uzaktaki kırsal mahallemize kadar hizmet götürmek için uğraş veriyoruz. Bizlere gelen taleplerin yanı sıra mahallelerimizde bizzat ziyaret ederek gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi için de planlama dahilinde çalışmalarımız devam ederken kıymetli ilçe halkımızı yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak adına asfalt çalışmalarımızı mevsimsel koşullar el verdiği müddetçe sürdürmek istiyoruz. Bugün de ekiplerimizin adresi Selalmaz Oğlaklı Mezrası ve Turizm Yolu oldu. Burada asfalt serimi öncesi dolgu çalışmalarımızın başlangıcını yaptık. Hizmeti eşit bir şekilde vatandaşımıza ulaştırırken gece gündüz hizmet çıtamızı yükseltmek adına gayret sarf ediyor, vaat ettiğimiz projelerin yanı sıra yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Uzun vadede kalıcı çözümler bularak ilçemizde yol sorunu yaşanan nokta kalmayana kadar sahada olmaya devam edeceğiz. Özellikle kış aylarında vatandaşlarımızın yaşadığı yol sorunlarını çözme konusunda kararlılıkla devam ediyoruz. Yürütülen çalışmaların Harranlı hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Harranlı vatandaşlar ise kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetin kendilerine ulaşmasını sağlayan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ettiklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195