Title of a News Article

Özyavuz, 'Bu davada her vatandaşımızın emeği var'

Özyavuz, 'Bu davada her vatandaşımızın emeği var'
banner206

Cumhur ittifakı'nın Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Harran'da üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışı hizmetin her kademesinde uygulanıyor. Altyapı, üst yapı, eğitim, spor, sanat ve sosyal belediyeciliğin bütün etmenlerinde proje ve hizmetler yapılmaya devam ediyor.

Resim önizlemesi

Harran'da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, her zaman Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un destekçisi olacaklarını ifade ettiler. Yapılan hizmetlerden övgüyle bahseden Harranlı vatandaşlar, kısa bir süre içerisinde yapılan hizmetlerin ilçe tarihinde bir ilk olduğunu ifade ederken Başkan Özyavuz'un her taleplerini yerine getirdiğini kaydettiler.

Resim önizlemesi

Milletimizle çıktığımız bu yolda hiçbir şekilde vesayete, dış baskılara karşı eğilmeden dik durduk, diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Harranlı hemşehrilerimize şunu belirtmek isterim ki Hak olan davada zafer muhakkaktır. Cumhur ittifakı, Üretken belediyecilik,birlikte yönetim ve bütüncül yaklaşım anlayışıyla Harran dahada güçlüdür. Cumhur ittifakı demek Cumhur demek. Cumhur Harran halkıdır. Bu davada her Harranlı vatandaşımızın emeği vardır. Bu davanın gizli kahramanları var ve olmaya devam edecek. Hatırlarsanız 14 Mayıs genel seçimlerinde ülkenin bekası için çalışan bir şehit vermiştik, o şehidimizin adı Muhsin Özyavuz'dur. Muhsinler her zaman bizim kalbimizde yaşar. Bugünde Muhsin oğlu Mehmet Özyavuz, MHP belediye meclis üyeliği için başvurusunu yaptı. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şunu belirtmek istiyorum Hayati Harran-i'nin duasını alarak, vatandaşlarımızın her birinin desteğini alarak, Harran'ımızın refahı, huzuru en üst seviyelere çıkacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cenab-ı Allah'ın izniyle 135 mahallemizin her bir metrekaresine hizmeti en üst seviyede ulaştıracağıma söz ve yemin ediyorum. Bizim ceddimiz surları aşabilmek için Kostantino polo İstanbul yapabilmek için belki günlerce, beki aylarca o surların dibinde yatmış. Biz Fatih'in torunlarıyız. Cenab-ı Allah'ın izniyle bu bir Bismillah, gazamız mübarek olsun. 31 Mart zaferimiz olsun. Hepinize teşekkür ediyorum. Açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195