Title of a News Article

Özyavuz dağıtmaya başladı...

Özyavuz dağıtmaya başladı...
banner206

Harran İlçesinin kanayan yarası haline gelen tapu sorununun çözümü için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz tapu dağıtımına devam ediyor.

Harran Belediyesi, ilçe merkezi genelinde 30 yıla aşkın süregelen tapu sorununa çözüm oldu. Harran’ın ilçe statüsüne kavuştuğu 1989 yılından bu yana vatandaşların tapu sorunu devam ediyordu.

Bağımsız bölüm karışıklıkları nedeniyle, konut ve işyeri satışlarında, devirlerde ve özellikle kredi işlemlerinde ciddi sorunlar yaşanıyordu. Vatandaşların seçim döneminden itibaren dile getirdikleri sorunla ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü harekete geçiren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe için tarihi bir problemi daha ortadan kaldırdı.

Harran için önemli bir hizmeti daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Emekçi esnaf kardeşlerimizin yıllardır beklediği mülk tapu sorununu bugün itibariyle çözüme kavuşturarak, tapularını kendilerine takdim ettik. Sözümüz senet, hizmetlerimiz tapuludur bizim Harran'ımızın tapu sorununu çözeceğiz diyerek, çıktığımız bu onurlu yolda bugün bunu gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum, ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195