Title of a News Article

Atilla ödülünü aldı

Atilla ödülünü aldı
banner206
 Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla Seçildi

Şanlıurfa Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mesleğinde En İyiler’ adlı ödül töreninde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’da ödüle layık görüldü. Atilla Şanlıurfa’daki en iyi başkanlarından biri olarak gösterildi.


Şanlıurfa Platformu tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Mesleğinde En İyiler’ ödül töreninde birbirinden farklı isimler ödüllere layık görüldü. Ceylanpınar’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Şanlıurfa’daki en iyi ilçe belediye başkanlarından biri olarak gösterildi. Son yıllarda Ceylanpınar’da yaptığı başarılı çalışmalar ve Ceylapınarlıların gönlünde taht kurması ise Menderes Atilla’yı ödüle götüren etkenler oldu. Dün Karaköprü’de bulunan Türk Eğitim Derneği(TED) Koleji’nde düzenlenen törenle ödüller sahiplerini buldu. En iyi ilçe belediye başkanlarından biri olarak seçilen Menderes Atilla, düzenlenen törende Şanlıurfa Platformu Başkanı Habib Çadırcı’nın elinden ödülünü aldı. Atilla, törende ödülü tüm Ceylanpınar halkı adına aldığını ifade etti.


Başkan Atilla, Yılın En İyilerinin Ödüllerini Verdi


Düzenlenen ödül töreninde ödül alan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ödülünü almasından sonra kürsüye davet edildi. Menderes Atilla bu sefer de kürsüye ödül vermek için davet edildi. Yılın en iyi muhtarı seçilen Mehmet Kestop’a ödül veren Atilla daha sonra yine yılın avukatı seçilen Esat Yaygın’a da ödülünü takdim etti. Atilla daha sonra sırasıyla iki kişiye daha ödüllerini takdim etti. Öte yandan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla gecede en çok ödül veren isimler arasında da yer aldı.


Ödül Gecesinde Başkan Atilla’ya Yoğun İlgi


Gece dağıtılan ödüller ve sıra geceli müzik eğlencesinden sonra son buldu. Gecenin sonunda Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ilgi yoğun oldu. Geceye davetli gelen vatandaşlar Başkan Atilla ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlardan sonra gecede ödül alan TRT Sanatçısı Münevver Özdemir Başkan Menderes Atilla ile kısa süreli sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Sanatçı Münevver Özdemir’i Ceylanpınar’a davet eden Atilla, kendisinin kasetini de en kısa zamanda alıp arabasında dinleyeceğinin sözünü verdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195