Title of a News Article

YGM ‘ DE KURS REKORU

YGM ‘ DE KURS REKORU YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ KURSLARA DOYMUYOR…

 YGM ‘ DE KURS REKORU
banner206

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi’ nde kurs sayısı 30 u buldu.

YGM, bünyesinde açmış olduğu ücretsiz kurslara gençlerden gelen taleplere göre yön veriyor.

Yaklaşık iki yıldır açılan ve yaptığı etkinliklerin yanı sıra açmış olduğu kurslarla adından sıkça söz ettiren YGM  halen devam eden kurslara ilaveten Drama, Kuran-ı Kerim ve El işi  ve Kimya kurslarını açarak kurs sayısını 30 a çıkardı.

Açık bulunan kurslardan  İşaret Dili, Yönetici asistanlığı, Bilgisayar, Şan ( Ses Eğitimi), Arapça, Diksiyon ve Resim kursları sonrası MEB onaylı sertifika veriliyor.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Bilindiği üzere Gençlik merkezimiz Gençlerin talepleri doğrultusunda kursları düzenliyor. Geçen yıl 20 lerde olan kurs sayımızı şu an itibariyle 30  a çıkarmış bulunuyoruz. Amacımız Gençlerimizin geleceğe  dair planlarında pay sahibi olmak. Onların memnuniyeti bizi daha da kamçılıyor.” Dedi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise:” Çeşitli kurslar düzenlemek suretiyle gençlerimizi sahipleniyoruz. Burada amaç boş zamanlarını parklarda, Cafelerde geçirmek yerine, onlar  için çalışan Gençlik merkezlerinde zaman geçirmelerini istiyoruz. Bu yüzden onlara her imkanı sunmak niyetindeyiz” Diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195